Hoppa till innehållet

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Wharfedale

Skapat från grunden för att möta upp de globala växande kraven för proffesionellt ljud. Med nästan 80års erfarenhet av konstruktion och tillverkning av ljudanläggningar ligger Wharfedale i spetsen för modern högtalarteknik. På senare dagar har även slutsteg, mixerbord och equalizers kompletterats i produktportföljen för att förse alla slags applikationer med utrustning.

PMX-Serien från Wharfedale är lätta, portabla mixers med inbyggda slutsteg. Dessa enheter är designade med den perfekta balansen mellan effekt och smidighet i åtanke. Inbyggda effekter, grafisk EQ och fantommatning är bara några av många användbara funktioner.

En mycket lätt och kompakt 2-vägs fullregisterhögtalare utförd i ett tåligt kompositmaterial. Högtalaren är bestyckad med ett kraftfullt element samt en 1" Titan-driver monterad i ett Wave Guide-horn för bästa spridningsegenskaper. Modellen är utrustad med ett DTF™ överbelastningsskydd för diskantelementet med en unik LED-indikator i hornmynningen. Sofistikerade delningsfilter med en branthet på 24 dB/oktav borgar för en prismässigt suverän ljudkvalitet. Titan är formgiven för att passa i en lång rad applikationer t ex som "front of house" på stativ, som hängande vid installationer eller som scenmonitor. Den låga vikten och det kompakta formatet gör det lätt att ta med högtalaren på turné. Modellen är vädertålig, vilket gör att högtalaren klarar att utsättas för rimliga mängder regn. Kabinettet är utrustat med 10 st M8 flygpunkter, dessa underlättar upphängning vid fasta installationer.

En serie PA-högtalare där Wharfedales designteam verkligen har överträffat sig själva; i en slimmad trapezoid-form har man lyckats passa in ett 16.5" element där det egentligen bara får plats 15", vilket betyder att du får mycket större ljud (hela 17% faktiskt), i ett behändingare format och till en lägre kostnad än andra högtalare. Biffiga specar som 127mm voice coils och kompressionsdriver med Neodymium Iron Boron-legering kombinerat med en unik kylflensdesign ger högtalare som klarar av att spela starkt - riktigt starkt - under lång tid. Stativfästen, massvis med flygfästen, och roterbara horn med 90° x 60° spridningsmönster borgar för ett brett användningsområde.

Kinetic-serien utgörs av passiva högtalare som erbjuder hög prestanda och flexibilitet till en rimlig peng.

Som standard har Kinetic-serien kombinerade speakon/tele-ingångar, belastningsskydd och customdesignade element.

Kinetic-serien är ett perfekt val för mindre band eller resande DJ's som behöver ett tungt ljud utan att behöva ruinera plånboken.

EVP-NEO serien har fått större frekvensområde bl.a. genom uppdaterad HF titandriver med runt horn och nytt neodynium-elementet som även sparar in några kilon på vikten. Fullrange högtalarna i NEO-serien har även fått en dubbel stativkopp vilket möjliggör en 10° lutning av högtalaren.

Gemensamt för EVP-NEO seriens modeller är en trapezoid filtklädd högtalarlåda med kraftiga bärhandtag, heltäckande stålgaller för elementen. Scenmonitor-modellerna och EVP-215-NEO har dock inget fäste för stativ. Konisk spridningsvinkel på 70°. Samtliga enheter är utrustade med ProTech™-överbelastningsskydd för diskantelementet och har dubbla kombo-speakon/teleanslutningar.

 

 

Produkten har lagts i kundvagnen