Hoppa till innehållet

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Effects

 • Kompakt och lättanvänd multieffekt för bas med realistisk modelling av förstärkare, högtalarkabinett och effekter. De 60 förinställda ljuden gör det lätt att komma igång och är indelade i musikstilar så att du snabbt hittar ett passande ljud. Du kan också skapa egna program och laborera med olika förstarkartyper, kabinett och effekter. När du är nöjd sparar du ditt ljud på någon av de 20 programplatserna som finns för dina egna inställningar.
  995:- /st
  (796:- exkl moms)
  Art.nr: 8040752
 • 1967 när den första V846 såg dagens ljus fick den ett varm mottagande rockgitarrister världen över och har sedan dess använts i otaliga legendariska inspelningar och live-framträdanden inte minst "Voodoo chile" under Woodstockfestivalen 1969. Den legendariska V846 är nu tillbaka och är bättre än någonsin. VOX har handplockat endast de bästa av komponenter för att fånga V846:ans klassiska ljudkaraktär. Pedalen har dessutom blivit begåvad med True Bypass och en helt ny potentiometer utvecklad av Vox för just detta ändamål.
  2195:- /st
  (1756:- exkl moms)
  Art.nr: 8047220
 • Vox utvecklade den första wah-wah effekten på 60-talet. En effekt som sedan dess fortsatt att färga gitarristers och andra musikers ljud på sitt oefterhärmliga sätt. Med V845 har VOX använt sin fulla expertis utvecklad över 40 år för att skapa en wah-wah som ljudmässigt bibehåller andan och tonaliteten från de tidigare pedalerna, förpackad i ett svart vintage-inspirerat solitt aluminiumchassi till ett väldigt attraktivt pris.
  695:- /st
  (556:- exkl moms)
  Art.nr: 8047210
 • Superskompakt multieffekt-pedal med massor av kvalitetseffekter och realistisk modelling av populära gitarrförstärkare. Det enkla handhavandet gör att att den passar lika bra för nya och mer erfarna gitarrister. Med den inbyggda expressionpedalen kontrollerar du Wah-Wah, Volym och effekter snabbt och enkelt utan att behöva släppa händerna från din gitarr.
  995:- /st
  (796:- exkl moms)
  Art.nr: 8040742
 • Wah-wahpedal med klassisk ljudkaraktär. Baserad på samma specifikationer som Vox orginalpedal från 60-talet. Små men användbara tillskott sedan dess är uttag för strömadapter och buffrad ingång som behåller gitarrens orginalton när pedalen inte är aktiverad.
  895:- /st
  (716:- exkl moms)
  Art.nr: 8047200
 • Kompakt och lättanvänd multieffekt för bas med realistisk modelling av förstärkare, högtalarkabinett och effekter. De 60 förinställda ljuden gör det lätt att komma igång och är indelade i musikstilar så att du snabbt hittar ett passande ljud. Du kan också skapa egna program och laborera med olika förstarkartyper, kabinett och effekter. När du är nöjd sparar du ditt ljud på någon av de 20 programplatserna för egna inställningar.
  795:- /st
  (636:- exkl moms)
  Art.nr: 8040751
 • StompLab-1G innehåller massor av kvalitetseffekter och realistisk modelling av populära gitarrförstärkare. Den höga ljudprestandan tillsammans med det superenkla handhavandet gör den till ett utmärkt val för både nya och mer erfarna gitarrister. Den passar lika bra för övning med hörlurar som att ansluta till en förstärkare eller PA-anläggning för ett komplett livesound med en hel arsenal av ljudeffekter vid dina fötter.
  795:- /st
  (636:- exkl moms)
  Art.nr: 8040741
 

 

Produkten har lagts i kundvagnen