Hoppa till innehållet

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Etymotic

Etymotic är ett företag som bedriver forskning, utveckling och tillverkning. Mead Killion, Ph.D, grundade Etymotic Research 1983 för att utforma produkter som genom att mer exakt analysera hörseln förbättra livet för personer med hörselnedsättning, skydda hörsel och även förbättra människors ljud & musikupplevelser.

Med djupa rötter i akustisk forskning och hörapparatens utveckling uppfann Etymotic in-ear-hörlurar 1984. De första versionerna användes för diagnostiska tester och auditiv forskning (ER-1, 2, 3). Den första ljudisolerande hifi in-ear-hörluren, ER4 (1991), blev grunden för alla efterföljande in-ear-hörlurar över hela världen. De produceras fortfarande och kanalerna balanseras inom 1dB i Etymotic labb i USA.

Etymotic's produkter används av forskare, hörsel praktiker, hörselskadade konsumenter, musiker och andra som insisterar på överlägsen ljudkvalitet. Företaget ligger i Elk Grove Village, Illinois, och namnet Etymotic, betyder "true to the ear".

Kompromisslösa och högpresterande ljudisolerande hörlurar som levererar bäst-i-klassen ljud, perfekt anpassad till de flesta musikspelare som stöder en 3,5 mm stereoplugg.

Etymotic's ursprungliga hörlurskonstruktion, som utvecklades för auditiv forskning och medicinsk diagnostik, använde Balanced Armature element och dessa etablerades som den gyllene standarden för high-definition in-ear-hörlurar. ER4 MicroPro seriens hörlurar var de första som kommersialiseras med denna teknik och anses världsledande i ljudåtergivning. Efter mer än 20 år är dessa fortfarande ett primärt kvalitetsval av referenshörlurar av etablerade ljudtekniker, audiofiler och musiker.

  • Driver: High-output 8mm neodymium moving coil driver
  • Flera olika eartips medföljer för bästa passform
  • Utbytbara Accu Filter™ medföljer
  • 1,5m flätad kabel som bidrar till extremt låga mikrofoniska egenskaper med 3,5 mm stereotele och ¼" adapter

MC-seriens headset/hörlurar har "moving coil"-element. Dessa har ljudmässigt förbättrats avsevärt genom att Eytmotic har utvecklat en akustisk förgrening som omfördelar energin, jämnar ut toppar och kompenserar för svaga diskanter. Resultatet ger MC-serien bäst prestanda i sin klass. Den har tajt och exakt bas med kristallklara högfrekventa detaljer på alla lyssningsnivåer.

 

 

Produkten har lagts i kundvagnen