Hoppa till innehållet

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Arturia

Grundades i Grenoble i Frankrike, 1999, och har specialiserat sig på utvecklingen av mjukvara och hårdvara för både professionella musiker och andra med ett intresse att skapa musik. Med fokus på nyskapande strävar bolaget efter att integrera den absolut senaste tekniken i utvecklingen av sina produkter, även när det gäller att återskapa klassiska vintage-syntar som mjukvaruinstrument som de har blivit så kända för. Detta har resulterat i att Arturias produkter idag används av de mest framstående låtmakarna och producenterna världen över.

 • KeyStep is a new breed of portable musical tool combining the functionalities of a keyboard controller with a polyphonic step sequencer to control both analog and digital devices.
  1250:- /st
  (1000:- exkl moms)
  Art.nr: 2404321
 • 3st step sequencers,16 pads och flera synkformat.

  BeatStep Pro fungerar lika bra på scen som i studion, och avsett om du arbetar med MIDI, USB, CV / gate eller DIN synk-produkter.

  2550:- /st
  (2040:- exkl moms)
  Art.nr: 2404311
Det finns många klassiska syntar som idag antingen är omöjliga att få tag på eller otroligt dyra att köpa, om man kommer över ett exemplar. Lösningen är Arturias Analog Classics mjukvaruinstrument. Med Arturias TAE® "True Analog Emulation”-teknologi reproduceras ton, vågformer, filter och andra egenskaper exakt från en analog synt. Utöver detta hittar du en mängd andra unika vintage-keyboard instrument i analog Classics. Välkommen in.
Arturia har på kort tid seglat upp som en av de mest innovativa utvecklarna av syntar. Här hittar du moderna analoga klassiker som Minibrute och dess mindre släkting Microbrute, tillsammans med Origin, ett riktigt monster för den kreativa ljudskaparen.
För att skapa musik med datorer behöver man ett tangentbord och andra funktioner för att kunna kontrollera dina musikmjukvaror. Arturia har ett stort urval som täcker de flesta behov och situationer oavsett om du jobbar i studion, på scen, hemma eller vill vara portabel. Självklart kan du också styra andra MIDI-produkter med Arturias USB kontrollers. Här hittar du också step-sequencers som bl. a kan styra dina analoga syntar och kopplar ihop dem med datorer och annan MIDI-utrustning.
Drum solutions är ett både rätt och en aning missvisande namn för den här kategorin. Visst är Spark en av de absolut mest mångsidiga trummaskinerna du kan hitta, men också en hel projektstudio med allt vad det innebär i form av ljud, effekter och kontrollmöjligheter. En gränslöst kul och innovativ produkt.
Arturia har på kort tid seglat upp som en av de mest innovativa synttillverkarna. Här hittar du moderna analoga syntar som Minibrute och Microbrute som redan ses som klassiker, till Origin - ett riktigt monster för den drivna ljudskaparen.
Under kategorin Audio gömmer sig Arturias första serie med USB-Audio Interface, Audiofuse. Klicka dig vidare för att lära dig mer om nästa generations ljudkort! Det är definitivt värt det.
 

 

Produkten har lagts i kundvagnen