Hoppa till innehållet

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Digitech

Digitech är ett företag som alltid funnits i täten när det gäller innovativa och smarta lösningar. Deras teknik ligger bl a bakom de första s.k. kör-maskinerna där man artificiellt la stämmor på sin egen röst. Whammy pitch-shifter och JamMan loopers är andra exempel på hur Digitech banat sin egen väg på scener runt om i världen. Oavsett om du vill ha ett unikt sound som sticker ut eller om du vill ha subtila effekter som du enkelt integrerar med din rigg och din ton så kan du luta dig mot Digitech.

Hardwire-serien är designad för att ge dig de effekter du behöver utan att förstöra eller färga tonen i din rigg. Vem vill väl koppla in en effekt till sin signalkedja som brusar och lägger till bas? Alla Hardwire-pedaler låter signalen gå rakt igenom utan att färgas (sk True Bypass) och oavsett om effekten är aktiverad eller inte så bibehålls tonen, helt opåverkad. I Hardwire-seriens pedaler finns även en speciell teknik som ger pedalen mer "headroom". Genom att låta batteriet, eller om man så vill batterieliminatorn (tillval) jobba hårdare, så hanteras mikar med hög output på ett bättre sätt och pedalerna fungerar bättre i en effektloop än vanliga pedaler.

En serie pedaler för alla behov.
Multi-effekter för alla tillfällen, stora som små.
Loopers för pålägg, backing tracks. Det finns en JamMan för alla.
Effekter speciellt designade för bas, allt för att bibålla kärnan och kraften i tonen.

GSP

Preamp/Multi-effekt för stand-alone-andvändning eller integrerad live riggen.

Strunta i teknologin och teorin - spela istället.

Vocalist Live är världens första harmonizers som automatiskt genererar stämmor baserat på de ackord som spelas. Det är den unika musIQ-teknologin som analyserar de ackord som spelas, bestämmer tonart och därefter genererar korrekta stämmor.

Ett exempel: Om du sjunger tonen A i tonarten G kommer Vocalist Live att lägga överstämman en liten ters upp (c), men om du sedan spelar ett A-dur-ackord så kommer Vocalist Live att ändra stämman till en stor ters ovanför (ciss). Precis som en bra sångare lyssnar Vocalist Live till gitarren oavsett skala och tonart. Ingen programmering – bara sjung och låt Vocalist Live sköta jobbet.

Grundelementen till ett bra gitarr-sound hittar du här, och Digitech's nya multi-effekter har fått just benämningen Element. Som tillverkare av världens mest sålda effekt-processorer så vet Digitech vad som krävs och med nya Element-serien tar man ytterligare ett steg. Med en bredare arsenal än någonsin så levererar Element-processorerna det bästa från förr och nu. En lång rad olika pedaler finns tillgängliga för skapandet av din ton, Ibanez TS-9 Tube Screamer, DOD250 Preamp/Overdrive mm. Förstärkaruppsättningen innehåller många klassiker som t ex Fender Tweed & Black face, Marshall Plexi, Marshall JCM800, Vox AC30 & Mesa Boogie alla av erkända årgångar. Som krydda på moset erbjuder Element-pedalerna en rejäl knippe med effekter för att krydda tonen: kompressor, modulations-effekter, stora reverb, små reverb, delayer. Här finns t.o.m. simulering av både akustisk gitarr och Digitech's egen Whammy. 200 programplatser, 45 trumkomp att jamma och öva till är ytterligare grundelement i denna nya serie. Koppla in dem till PA't, datorn eller till gitarrförstärkaren – oavsett blir de ett viktigt Element i ditt sound.

Med basen i fokus. Effektprocessorer framtagna för att addera identitet och karaktär till ditt bas-sound utan att ge avkall på de låga frekvenserna.

Distboxar med allt från varm rör-overdrive till extrem metal-dist. Alla modeller har dubbla utgångar, en normal att koppla till en gitarrförstärkare och en med högtalarsimulering som kan kopplas direkt till i ett mixerbord eller till din hemmastudio. Pedalerna har LED-indikatorer samt fyra kontrollrattar.

 

 

Produkten har lagts i kundvagnen