Hoppa till innehållet

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Aguilar

Aguilar Amps är ett ungt märke i branschen men har på rekordtid lyckats bli ett etablerat namn i basvärlden. Ledorden på kontoret i New York är ”ständig förbättring” och det är just denna ambition som placerat Aguilar bland de främsta på marknaden idag. De flesta som jobbar hos Aguilar är hårt gigande musiker och vet vad som krävs av en förstärkare eller en pedal idag – dom ska inte bara låta bra och vara hållbara; dom måste också se bra ut på scen.

Flera av dom mest kända och hårdast arbetande bassisterna idag har valt att spela på Aguilar, exempelvis John Patitucci, Justin Meldal-Johnsen (N.I.N, Tori Amos, Black Eyed Peas, Dixie Chicks), Gary Willis, Freddie Washington, Vivi Rama, Anthony Wellington, Adam Nitti, Gerald Veasley, Paul Turner (Jamiroquai), Damian Erskine, Sharlee D’Angelo (Arch Enemy).

Gigbags och casear till dina Aguilar-produkter.

Vare sig ditt ljudideal är vintage eller modernt så har Aguilar en pickup som passar dig. Alla Aguilar-mickar har en grym strängseparation och en förmåga att förmedla ditt instruments tonala register, hela vägen från lågbas till diskant. Mickarna är väldigt dynamiska oavsett om det vankas pop, rock, metal eller jazz. Alla mickar funkar dessutom i instrument med både aktiv eller passiv elektronik.

Aguilar tillverkar dessutom en rad olika on board-preamps för ditt instrument. Dessa går att få i ett stort antal utföranden. 2-bands EQ, 3-bands EQ, med eller utan stackade potar, med coil split osv... You name it! Dom är alla lätta att installera och kommer att lyfta din bas till nya höjder.

Det finns ingen basförstärkare på marknaden idag som levererar så mycket kraft per kilo som Aguilars Tone Hammer. Tone Hammer är bestyckad med en 3-bands eq med svepbar mid control som ger dig full kontroll över det ljud du vill ha. Lägg till en Drive control med Aguilars patenterade AGS-krets (adaptive gain shaping) och du har helt plötsligt tillgång till det klassiska Aguilar-soundet förpackat i en topp som ryms i de flesta gigbagar.

SL-serien är dom första riktiga lättviktskabinettet där man inte behövt kompromissa när det gäller ton eller byggkvalitet. Dessa kabinett har det klassiska Aguilar-soundet och är byggt kring custom-tillverkad Neodymium-högtalare och ett egenutvecklat delningsfilter. På baksidan av högtalarna finns en kontroll för tweetern så att du enkelt kan ställa in hur mycket den ska jobba, otroligt användbart vilket också gör lådorna till ett bra val även för kontrabassister.

Kabinetten i GS-serien har mer av det klassiska Aguilar-soundet från början av deras karriär där fokus ligger på djup bas och tydlig diskant.

Aguilar’s pedaler är byggda av bassister för bassister. Dom är byggda för ett hårt liv på vägarna och är packade med klassisk Aguilar-ton.

DB-kabinetten har Aguilars typiska lågbas men även ett starkt fokus på mellanregister så att du som bassist alltid hittar din plats i ljudbilden. Kabinetten är byggda i 13-lagers baltisk björk och är klädda i svart vinyl (fler vinylfärger finns att tillgå) och är byggda att tåla ett liv på vägarna. DB-serien kommer med custom-tillverkade Eminence-drivers samt ett horn designat av Aguilar själva.

 

 

Produkten har lagts i kundvagnen