Hoppa till innehållet

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Hagström Three Kings Limited Editions

Begränsade utgåvor av de tre oerhört populära modellerna Swede, Super Swede och Ultra Swede från Hagström.


 

Kungligt

Varför kallas de då just Three Kings? Skandinavien har en lång och fantastisk historia av kungar och dessa tre kungar från Hagström bygger vidare på detta arv. Studera noga inlägget på kroppen och du ser en viss likhet med slottet Tre Kronor...Design

All hardware är tillverkad av Q-Parts och är vackert ornamenterad. Tillsammans med den djupa svarta finishen och den svarta pärlemor-bindingen så får du ett instrument som är lika storslaget som det är välljudande.

Lundgren Guitar Pickups

Mickarna är designade av den svenska mick-gurun Johan Lundgren. Här har han designat ett set med humbuckers som lämpar sig väl för alla typer av musik. Mickarna är extremt dynamiska och levererar vare sig du spelar pop eller metal.

Graph-Tech Ratio

Gitarrerna är också utrustade med ett set Graph-Tech Ratio-stämskruvar. Varje sträng matchas till en specifik stämskruv som har en specifik utväxling. När du vrider ett helt varv på stämskruven, så ändras tonhöjden med en helton (oavsett sträng). Detta gör stämmandet av din gitarr väldigt precist och enkelt.

 

 

Produkten har lagts i kundvagnen