Hoppa till innehållet

shad_left

shad_right

instagram

facebook

The DrumBrute has arrived


Arturia DrumBrute

Arturia DrumBrute är en 100% analog trummaskin och sequencer skapad med fokus på både prestanda och ljudskapande.

Detta är den nyaste medlemmen i Arturias Brute-familj och är ett kraftfullt instrument för att skapa beats och den osar av samma uppfriskande, kreativt ostyriga anda som både MicroBrute, MiniBrute och MatrixBrute.

Analogt kraftpaket

DrumBrute innehåller 17 helt analoga trummor & slagverk, inklusive två kickar, virvel, handklapp, öppna & stängda hi-hats, höga och låga pukor och congas, maracas, kantslag, claves, tamburin, zap, cymbal, och t.o.m. en baklänges-cymbal.

Spännande synth-funktioner

På huvudutgång sitter det mycket uppskattade tvåläges Steiner-Parker filter, så att du kan lägga till dynamiska frekvenssvep och hisnande bass drops. Utöver detta har varje trumljud ett hel uppsättning parametrar som kan finjusteras för att få till det perfekta trumsettet.

Lätt att använda, snabb att lära sig

Var och en av DrumBrute's 64 sequences kan innehålla upp till 64 steg, och kan dessutom kedjas ihop i Song-läget. Trots alla dessa möjligheter är det utomordentligt enket att knacka in sitt beat. Alla fans av gamla vintage trummaskiner kommer att känna sig fullständigt hemmastadda.

Inga menyer

Varje funktion har sin egen knapp, ratt eller pad, så du kommer att ägna betydligt mindre tid åt att snurra runt bland ändlösa undermenyer och istället få mer tid till att skapa din musik.

Redigering på djupet

Ditt groove sätter sig prefekt med den naturliga Swing-funktionen, inspirera dig själv genom att slänga in lite Randomness, krydda din rytm med Step Repeat, Roller- och Looper-funktioner, betona vissa utvalda slag för att få lite extra tryck i ditt beat. DrumBrute har en enorm mängd av avancerade funktioner som kommer att tillfredsställa även de mest kräsna musiker och producenter.

Gott samarbete

DrumBrute har omfattande anslutningsmöjligheter och synkroniseringsalternativ, bl.a. MIDI, Clock, 1PPS, 2PPQ, DIN24 och DIN48. Detta innebär att DrumBrute fungerar sömlöst tillsammans med alla dina syntar, sequencers och andra modulära prylar.

Fantastisk i studion

DrumBrute har särskilda ljudutgångar för varje instrumentkanal vilket ger i princip obegränsade möjligheter för extern behandling och flerspårsinspelning. Hörlursutgångar för både 3.5mm och ¼" gör att du aldrig kommer behöver jaga adaptrar igen. Den kan också styra din DAW via MIDI. DrumBrute är ett otroligt behändigt verktyg för en producent.

 

DrumBrute presterar på samma nivå som många av de ledande trum-syntharna på marknaden, men till en bråkdel av priset. Ingen annan helt analog trummaskin har så många inspirerande och dynamiska funktioner och lyckas samtidigt behålla den där intuitiva och inspirerande känslan av spelglädje och kreativitet.

  • DrumBrute is a powerful all-analog drum machine & sequencer built for performance and in-depth sound editing. No menus, no presets, no limits on your creativity. Give your beats the Brute power they deserve.
    3995:- /st
    (3196:- exkl moms)
    Art.nr: 2405611
 

 

Produkten har lagts i kundvagnen