Hoppa till innehållet

shad_left

shad_right

instagram

facebook

VOX News 2018

2018-01-23

Korg has recently revealed several new products



VOX NYHETER

Nya produkter 2018

Inför NAMM har VOX bl.a. presenterat den nya MVX150-serien samt nya produkter i MV-serien - MV50 High Gain och MV50 Boutique. Dessa kommer naturligtvis dyka upp här hemma så småningom.S

MV50

MV50-serien har utökats med två nya modeller: MV50 High Gain och MV50 Boutique. De är utrustade med vakuumröret Nutube, nu i sin andra generation, och är fantastiskt lätta med sina 540 gram. Samtidigt stoltserar de med en kraftig uteffekt på hela 50W. Som namnet antyder är ljudet från MV50 High Gain optimerat för riktigt kraftfull förstärkning, medan MV50 Boutique lockar fram det klassiska soundet från legendariska boutique-förstärkare. Med ännu fler varianter utökar MV50-serien sitt utbud och verkar inte visa några som helst tecken på att sakta ner.


 

Nya MVX-serien

Nya flaggskeppsförstärkare utrustade även de med senaste Nutube-rören. Två modeller: förstärkartoppen MVX150H samt combo-förstärkaren MVX150C1 med ett mycket kapabelt Celestion Redback-element installerat. MVX150-serien utgör en ny måttstock för förstärkare, en som utmanar de gängse idéerna om av vad stora rörförstärkare och kostsamma boutiqueförstärkare innebär. Det finns också ett matchande kabinett i Black Cab-serien, BC112-150, utrustat med ett 12" Celestion Redback-element – perfekt för dessa nykomlingar.


 
 

 

Produkten har lagts i kundvagnen