Hoppa till innehållet

shad_left

shad_right

instagram

facebook

QSC introducerar CP Series

2018-10-01

Aktiva, kompakta högtalare med klassisk QSC-kvalitet för prismedvetna kunder med höga krav.
En ny kostnadseffektiv högtalarserie som erbjuder QSC-prestanda, kvalitet och tillförlitlighet för prismedvetna kunder med höga krav.

QSC lättar nu på förlåten och presenterar den nya CP Serien som består av kompakta, aktiva högtalare. CP utgör den i särklass bästa lösningen med aktiva högtalare för kunder som vill ha såväl QSCs prestanda, kvalitet som tillförlitlighet och detta dessutom till ett riktigt vettigt pris. Det ultrakompakta formatet och den lätta vikten gör också dessa produkter extra instressanta i synerhet i samband med transport och för använding i både portabla och fasta installationer.

CP-serien består av två 2-vägsmodeller, CP8 och CP12. Båda modellerna är utrustade med en mycket effektiv 1000-watts klass D-förstärkare, snabbval för förinställda DSP-profiler anpassade för de vanligaste sammanhangen samt ingångar för line, mikrofon/line och med en 3,5 mm stereoingång. De kan även monteras på stolpe, användas som golvmonitor eller användas i en fast eller tillfällig installation. Som tillbehör finns bl.a. bärväska, utomhusskydd och en quick-connect yoke mount tillgängliga.

  • Kompakt och portabelt format
  • Låg vikt
  • Kraftfull prestanda
  • Effektiv 1000-watts klass D-förstärkare
  • Avancerad DSP med lättvalda presets för de vanligaste situationerna
  • Användas enkelt tillsammans med en subwoofer på stativpinne, som golvmonitor eller som en instrumentförstärkare
  • Tillgängliga tillbehör: bärväska, utomhusskydd och väggfäste

 

Läs mer på qsc.com eller emnordic.eu

 

Högupplösta bilder

 

 

Produkten har lagts i kundvagnen