Hoppa till innehållet

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Arturia V Collection 6 nu tillgänglig

2017-12-06

Arturia V Collection 6 med nykomlingarna DX7, Fairlight, Clavinet och 70-tals-klassikern Buchla är nu här.Arturia har släppt den 6:e reinkarnationen av den ständigt växande V Collection: V Collection 6. Denna version innebär ett stort steg framåt då den har hela fyra nya, fantastiska och ikoniska instrument –, vilket i slutändan innebär att det totala antalet återskapade syntar och andra klaviaturinstrument nu är uppe i 21.

V Collection har mognat med klass.

Med hjälp av sin exklusiva True Analog Emulation® & physical modelling har Arturias ingenjörer, utvecklare och ljuddesigners lyckats återskapa en crème de la crème av klaviaturinstrument. Det handlar om instrument som alla var och en på sitt sätt har format populärmusikens utveckling i över ett sekel; från klassiska, historiska pianomodeller till revolutionerande digitala syntar, fantastiska orglar till analoga mästerverk och allt däremellan. För den som tar retro-instrument på allvar är V Collection 6 det enda valet.

Exklusivt introduktionspris

För att fira denna release så kommer V Collection 6 att under en begränsad tid vare tillgänglig till ett mycket bra pris. Oavsett om du är en ny Arturia-användare, vill uppgradera från en tidigare version av V Collection, eller äger vilken annan Arturia-produkt som helst, så får du tillgång till en exklusiv deal som gör det lätt för dig att lägga vantarna på denna omistliga synt- och keyboardsamling.

Den fantastiska fyran

Vad skulle en ny utgåva vara utan nya spännande virtuella instrument? V Collection 6 introducerar 4 legendariska klaviaturinstrument, återfödda i mjukvaruform. Alla är återskapade ner till minsta detalj och har därutöver begåvats med nya funktioner som ger de nya förmågor jämfört med sina original.

BUCHLA EASEL V: När Don Buchlas udda synt-klassiker, Music Easel från 1973, fick nytt liv för innebar det att folk plötsligt kunde skapa sina ljud på ett nytt sätt. Med parametrar som inriktade sig på själva framförandet hamnade fokus på musikern och själva konstnärskapet. Den var perfekt för att utforska alternativa ljudvärldar, skapa ambienta, breda klanger. Arturia tar Buchlas experimentella vision ytterligare ett steg längre genom att införliva Gravity, en fysikbaserad synthmotor i denna mjukvaruversion av Music Easel, så att du kan ta din musik in i helt nya världar.

DX7 V: Yamaha DX-7 behöver ingen närmare introduktion – den har satt sitt avtryck på hitlistor runtom i världen, och gör det ännu, intill denna dag. Om du någonsin lyssnat på radio, tittat på en film eller ägt några 80-tals-skivor, har du garanterat hört DX-7:an. Den var dock ökänt knepig att programmera så Arturias återskapade variant förenklar denna process genom ett förbättrat gränssnitt och utökar dessutom dess synt-möjligheter med hjälp av en modulationsmatris, anpassningsbara enveloper, extra vågformer, ytterligare en LFO, effekter, sequencer, arpeggiator och mycket mer.

CLAVINET V: Clavineten är förmodligen ett av de mest kända och inflytelserika elektriska klaverinstrumen någonsin; Clavinetens arv finns överallt. Efter att Hohner introducerade den i mitten av 60-talet har det funkiga, energiska soundet givit liv åt en myriad genres under årens lopp; från disco till R&B, progressiv rock till renodlad pop. Det perkussiva, själfulla ljudet hos detta legendariska instrument är återfött i Clavinet V. I Arturias fysiskt modellerade version kan du verkligen dyka ner i instrumentet genom att ändra dess fysiska egenskaper och lägga till klassiska förstärkar- och effektkombinationer i mixen.

CMI V: Detta var en banbrytande synt med additiv syntes som även fått epitet "Alla samplers Moder". Fairlight CMI omdefinierade verkligen produktionen av popmusik efter det att den släpptes 1979. Arturias återskapade version bygger på originalets egenskaper genom att erbjuda 10 multitimbrala, polyfoniska enheter för att designa ditt ljud, vågforms-förändring i realtid, effekter, en sequencer och till och med en helt ny "Spectral"-synt som kan skanna av och mixa olika sektioner av ljud, så att du kan skapa dina egna wavetable-ljud.

Alla är tillbaka

Denna den 6: e utgåvan innehåller också 2 stora uppdateringar av befintliga titlar.

ANALOG LAB 3: Innehåller de klassiska ljuden från alla V Collection-instrument i ett praktiskt gränssnitt – det är den perfekta utgångspunkten för din kreativitet. Ny bläddrare, nya lägen och oslagbar integration av kontrollers gör att det aldrig varit lättare eller roligare att hitta det perfekta ljudet från över 6000 förinställningar.

PIANO V 2: Branschens främsta fysiskt modellerade piano fick sig just en spännande spännande översyn. Versionen 2 av Piano V har tre extra pianomodeller – bl.a. en japansk flygel, en knäppt flygel och ett spikpiano – förbättrad mikrofonpositionering, förbättrad EQ, nytt ljuvligt stereo-delay och en inbyggd kompressor som får dina pianostämmer att sitta helt rätt i din mix.

Sist men inte minst ingår naturligtvis de gamla favoriterna, alla uppdaterade och förbättrade. Dessa är stjärnorna som gjorde V Collection till det vad det är idag: det främsta valet för emulering av vintage-klaviaturer. V Collection 6 inkluderar också Synclavier V, B-3 V, Stage-73 V, Farfisa V, Mini V, Matrix-12 V, Solina V, SEM V, Wurli V, Jup-8 V, ARP 2600 V, CS-80 V, Prophet V, VOX Continental V och Modular V. Analoga syntar i överflöd, revolutionerande digitala syntar, läckra orglar, modulära underverk, perfekta pianon och andra klaviaturer och till och med en strängmaskin. V Collection 6 har allt.

 

Högupplösta bilder

 

 • V-Collection-6 download. Activation codes for the comprehensive software suite containing emulations of 21 vintage keyboards.
  3995:- /st
  (3196:- exkl moms)
  Art.nr: 2402272
  Artikeln har utgått och är ej tillgänglig för beställning
 • V-Collection-6, A comprehensive software suite containing emulations of 21 vintage keyboards.
  3995:- /st
  (3196:- exkl moms)
  Art.nr: 2402271
  Artikeln har utgått och är ej tillgänglig för beställning
 

 

Produkten har lagts i kundvagnen