Hoppa till innehållet

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Arturia RackBrute

2018-01-17

Arturia presenterar Eurorack-cases – modulära förvarings-, strömförsörjnings- och transportsystem.Efter att ha avtäckt de nya MiniBrute 2 och MiniBrute 2S-syntarna är det nu dags för RackBrute – den tredje och sista produkten i denna serie med produktlanseringar och den kommer även den att finnas tillgänglig i butiker världen över från och med mars 2018.

RackBrute är ett Eurorack-case tillverkat av robust stål och aluminium med många innovativa förbättringar. Varje enhet har sin egen strömförsörjningsdel som förser din enhet med ström – + 12V / -12V / + 5V. Handtaget kan ställas in i lägen så att du kan använda dina Eurorack-moduler i just den position du själv tycker är mest bekväm.

RackBrute finns i två storlekar: en mindre 3U, 88HP-version och en större 6U, 176HP-version. Oavsett hur många moduler du har kommer de vara inrymda på det mest ekonomiska, effektiva sättet.

Med RackBrute har du ett fulländat, mångsidigt, anpassningsbart och kreativt EcoSystem som överbryggar klyftan mellan traditionella synthesizers och modulär-världen tack vare det nya Arturia Link-systemet som finns på både MiniBrute 2 och MiniBrute 2S för att allt enkelt ska fungera ihop. När du använder RackBrute i kombination med MiniBrute eller MiniBrute 2S är allt redan förberett för dig så att du istället kan hänge dig åt experiment och inspiration – utan några tekniska hinder.

När du sedan måste packa ihop eller när du behöver transportera hela din setup inför en konsert, kan RackBrute packas ihop i ett praktiskt transportläge med ett robust bärhandtag och med distanser för att förhindra eventuella kollisioner mellan RackBrute och den andra anslutna hårdvaran. En elegant RackBrute Travel Bag finns också tillgänglig för att hålla din dyrbara last rep-, stänk- och dammfri.

Kolla in RackBrute in action som en del av MiniBrute 2 Creative EcoSystem:

 

 

Produkten har lagts i kundvagnen