Hoppa till innehållet

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Arturia Nyheter

2018-01-18

Arturia slår till med inte mindre än tre stora produktlanseringarNya produkter 2018

Med NAMM 2018 precis runt hörnet slår Arturia på stort och har precis gjort inte mindre än tre produktlanseringar på lika många dagar! Det handlar om den nya MiniBrute 2 och MiniBrute 2S samt de anpassade Euroracken med den nya Arturia Link.

MiniBrute 2

Denna helt omarbetade MiniBrute har fått en halvmodulär arkitektur med en omfattande CV/Gate-patch-matris som gör det möjligt för användaren att både dirigera om den interna signalen och dessutom kunna dyka ner i den inspirerande modulära världen. Andra nytillskott är FM-syntes, en extra oscillator samt en högkvalitativa aftertouch-klaviatur – samma som man annars hittar i flaggskeppet MatrixBrute, vilket gör det till en sann fröjd att spela på.


 

MiniBrute 2S

Precis samam kapacitet till ljudskapande och ljudformande som MiniBrute 2. Även de modulära möjligheterna är desamma. Istället för en klaviaturer har den däremot en uppsättning pads samt en avancerad, intuitiv – och beroendeframkallande – sequencer med trippla lager. Den kan lagra upp till 64 sekvenser vilka dessutom går att koppla ihop för att kunna skapa längre flöden. De olika lagren kan också lagra parameterautomatisering för att verkligen få liv i din musik.


 

RackBrute 3U & 6U

Eurorack-cases tillverkade i robust stål och aluminium och med många innovativa förbättringar. Varje enhet har sin egen strömförsörjningsdel som förser din enhet med ström – + 12V / -12V / + 5V. Handtaget kan ställas in i lägen så att du kan använda dina Eurorack-moduler i just den position du själv tycker är mest bekväm.


 

 • Arturia MiniBrute-2 semi-modular analog monosynth with attitude.
  6695:- /st
  (5356:- exkl moms)
  Art.nr: 2405302
 • Analog sequencer-synth with comprehensive modular patchbay
  6695:- /st
  (5356:- exkl moms)
  Art.nr: 2405304
 

 

Produkten har lagts i kundvagnen