Hoppa till innehållet

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Arturia MiniBrute 2S

2018-01-16

Arturia presenterar en semimodular analog sequencer-synt.Direkt efter avtäckandet av MiniBrute 2 presenterar nu Arturia en sequencer-variant av denna. Detta är den andra av totalt tre ny produkter som alla kommer vara tillgängliga i butik fr.o.m. mars.

MiniBrute 2S är en sofistikerad analog monosynth som har precis samma kapacitet till ljudskapande och ljudformande , som den nyligen tillkännagivna MiniBrute 2. Även de modulära möjligheterna är desamma. Istället för en klaviaturer har den däremot uppsättning pads samt en avancerad, intuitiv och beroendeframkallande sequencer med trippla lager. Den har dessutom utrymme för att lagra upp till 64 sekvenser samt möjligheten att koppla ihop dessa för att kunna skapa längre flöden. De olika lagren ger dig inte bara möjlighet att skapa flera musikslingor utan skapar också extra nivåer för parameterautomatisering för att verkligen få din musik att bli levande.

MiniBrute 2S är perfekt utformad för dagens musiker, och det är en synth som lovar att kunna sammanföra alla olika aspekter av din kreativitet och frigöra hela den enorma potential som den modulära tekniken besitter. MiniBrute 2S har precis samma semimodulär arkitektur som sitt tangentutrustade syskon MiniBrute 2. Detta ger användaren möjlighet att själv laborera med ljudets interna signalväg genom att koppla in sig i den omfattande CV/Gate-patchbayen. MiniBrute 2S kan också inta en mer ledande roll i din modulära uppsättning vilket gör det möjligt för dig att använda externa moduler för att påverka ljudet eller att skicka signaler eller sekvenser från MiniBrute 2S till dina Eurorack-moduler.

Dessa senaste ”små-men-mäktiga” monosyntar från Arturia är bägge uppföljare till Arturias allra första helt analoga analoga instrument, MiniBrute. Den första inkarnationen av denna  släpptes 2012, och vände då paraktiskt taget upp och ner på hela branschen genom att erbjuda en unik, prisvärd analog syntupplevelse med attityd.

MiniBrute 2S är utrustad med många av de fantastiska funktioner som gjorde föregångaren till ett sådant måste-ha-instrument som t.ex. mixbara vågformer, det karaktäristiska Steiner-Parker-filtret och den härligt kaotiska Brute Factor.

MiniBrute 2S är också begåvad med den helt nya Arturia Link – en mycket spännande innovation som kommer att bidra till att demokratisera hela din kreativa miljö. Om du vill veta mer om Arturia Link och hur den interagerar med andra enheter ska du hålla dig redo för nya tillkännagivanden från Arturia inom mycket kort. Stay tuned. Alla dina frågor kommer bli besvarade.

  • Analog sequencer-synth with comprehensive modular patchbay
    5195:- /st
    (4156:- exkl moms)
    Art.nr: 2405304
 

 

Produkten har lagts i kundvagnen