Hoppa till innehållet

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Arturia MiniBrute 2

2018-01-15

Arturia presenterar den analoga, semimodulära uppföjaren till MiniBruteArturia presenterar idag en ny synthesizer som beräknas vara tillgänglig i butikerna fr.o.m. mars.

MiniBrute 2 är en 25-tangenters analog monosynth med en halvmodulär arkitektur som överbryggar klyftan mellan mer traditionella synthesizers och den spännande modulära världen. MiniBrute 2 delar många av de numer ikoniska funktioner som gjorde dess föregångare så framgångsrik, bland annat mixbara oscillatorer, det karaktäristiska Steiner-Parker-filtret och den kaotiska Brute Factor. Samtidigt som många av de karaktäristiska aspekterna hos MiniBrut:en finns kvar, har MiniBrute 2:s potential för att forma toner och ljud ökat mer eller mer mindre exponentiellt.

Denna helt omarbetade MiniBrute har fått en halvmodulär arkitektur med en omfattande CV/Gate-patch-matris som gör det möjligt för användaren att både dirigera om den interna signalen och dessutom kunna dyka ner i den inspirerande modulära världen. Den har också utrustats med samma högkvalitativa aftertouch-klaviatur som man annars hittar i flaggskeppet MatrixBrute, vilket gör det till en fröjd att spela på. Detta är verkligen ett instrument utformat för musiker av musiker.

Denna  senaste lilla-men-mäktiga monosynth är uppföljaren till Arturias allra första helt analoga analoga instrument, MiniBrute. Den första inkarnationen av denna  släpptes 2012, och vände då praktiskt taget upp och ner på hela branschen genom att erbjuda en unik, prisvärd analog syntupplevelse med attityd.

MiniBrute 2 har även en mängd nya spännande funktioner som kraftigt utökar dess potential, både som det självklara navet i en kreativ studio och som en kompetent arbetshäst på scen.

För att få riktigt bra koll på MiniBrute 2 in action, och för att höra hur den faktiskt låter, kolla in den officiella Arturia MiniBrute 2-videon med London-baserad trip-hop-gruppen Salvador Darlings.

  • Arturia MiniBrute-2 semi-modular analog monosynth with attitude.
    5195:- /st
    (4156:- exkl moms)
    Art.nr: 2405302
 

 

Produkten har lagts i kundvagnen