Hoppa till innehållet

Concorda Series

Namnet Concorda har många betydelser, bland annat så är det den romerska motsvarigheten till den grekiska gudinnan Harmonia – gudinnan av sämja och harmoni.

Den största skillnaden mellan gitarrerna i Concorda-serien och Waldens övriga utbud är att Concorda-gitarrerna har en lack i polyester/polyurethane. Denna typ av lack passar väldigt bra till gitarrer eftersom den är väldigt stark och stryktålig. Detta innebär att man kan göra lacken väldigt tunn vilket påverkar ljudet minimalt.

Alla Walden Concorda har solid topp och rosett av lönn och mahogny. Lyxmodellen CG2010, som är helt solid, är en dröm att spela på samt inte minst att lyssna till.

 • Sidor och botten i mahogny, lock i solid gran. Miksystem från Fishman. Svart. Namnet Concorda har många betydelser, bland annat så är det den romerska motsvarigheten till den grekiska gudinnan Harmonia – gudinnan av sämja och harmoni.
  3595:- /st
  (2876:- exkl moms)
  Art.nr: 4118079
 • Namnet Concorda har många betydelser, bland annat så är det den romerska motsvarigheten till den grekiska gudinnan Harmonia – gudinnan av sämja och harmoni. OM. Sidor och botten i solid rosewood, lock i solid Sitka-gran. Etui ingår.
  6450:- /st
  (5160:- exkl moms)
  Art.nr: 4118500C
 

 

Produkten har lagts i kundvagnen