Hoppa till innehållet

Rane

Rane Corporation är en etablerad innovatör inom problemlösande ljudverktyg, professionellt konstruerade med fokus på vetenskap och prestanda, och inte på krusiduller och trender. Produkterna utformas och tillverkas i USA och distribueras över hela världen.

I över 30 åren har Rane utvecklat professionell teknik som förändrat standarden i ljudbranschen. Det omfattar t.ex. utveckling av konstant-Q equalizers, Linkwitz-Riley delningsfilter och en globalt etablerad DJ-standard med den patenterade magnetiska fadern m.m.

Framtiden för professionell DJ-programvara. Serato DJ innebär party och mixning av musik. Beatmatcha och scratcha musikfiler från datorn med Serato´s banbrytande färgade vågformer och synkronisera dina ljud för snabba och korrekta mixar. Rane´s hårdvara integreras självklart sömlöst.

HAL

HAL är expert på rumsuppdelning, personsökning och distribuerat ljud. Med ett enkelt och smart upplägg guidar HAL även nybörjare genom komplexa uppgifter på bara några minuter. Inga invecklade matrismixrar eller presets behövs för att göra enkla och smarta rumsuppdelningar eller paging/utrop. HAL´s funktioner kan självklart även styras via smartphones, tablets och datorer.
Designmixers tillverkade i högsta kvalitet med längsta möjliga livslängd. Kompromissa aldrig kvaliteten på en produkt för ett prisläge - lämna det åt de övriga..
 

 

Produkten har lagts i kundvagnen