Hoppa till innehållet

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Hartke

Hartke är sedan flera år etablerat som ett ledande märke när det gäller basförstärkare och. Det första högtalarkabinett som grundaren Larry Hartke byggde var ett custombygge åt baslegenden Jaco Pastorius. Kabinettet byggdes 1984 och hade åtta stycken 10" högtalarelement med aluminiumkon. Designen finns fortfarande kvar i Hartkes 810XL-modell.

Det mest slående med Hartkes baslådor, både ljud- och utseendemässigt, är just högtalarelementens aluminiumkoner. Ljudet blir klart och artikulerat med en bred dynamik. Diskanten får en unik briljans och basfrekvenserna är fylliga men kontrollerade. Högtalarelementen blir dessutom extremt tåliga, både vad gäller ljudstyrka och slitage utifrån.

Hartkes HD-serie ger dig som bassist det allra bästa från båda världar. Det varma fylliga ljudet från en klassisk papperskon kombinerat med den klara snabba attacken från en aluminiumkon. Hur är detta då möjligt? Den patenterade hybridhögtalaren Hydrive har en yttre kon tillverkad av traditionellt papper för återgivning av de varma låga frekvenserna samt en inre kon tillverkad av aluminium för ett tydligt mellanregister och en klar diskant. Med en stark och ultralätt neodynium-magnet som hjärta i högtalaren leverar den 250watt och väger 40% mindre än andra högtalarelement med samma specifikationer.
Bas-comboförstärkare med "kickback"-design.
Comboförstärkare med "kickback"-design som antingen kan ställas upprätt eller lutas i monitorläge. Högtalarelementen har aluminiumkon.
VX3500 kombinerar den populära 3500 förstärkartoppen med en kraftig låda bestyckad med 4st 10" element.
Den nya standarden för prisvärda bastoppar. Kilo erbjuder fantastisk kraft och kontroll som passar perfekt för många olika situationer i allt från inspelningsstudior, små klubbar, till gigantiska arenor.
Kraftiga toppar för dig som vill kunna spela starkt och samtidigt full kontroll över ditt ljud. Förstärkarna har bl.a. separat rör- och transistorgain, 10-bands grafisk EQ och ställbar kompressor.

Hartke LH series är tillverkade med Hydrive kabinetterna i åtanke, men har mer än tillräckligt med kraft och tonal kontroll för att driva vilken annan kabinett som helst på markanden.

LH-serien består av två stycken kraftfulla toppar vars försteg är bestyckade med 12ax7-rör för ett varmt och organiskt ljud. 2 höjdenheters rackformat i ett kraftigt metallchassi och riktigt rejäla handtag för smidig transport.

Profesionella kabinetter med mycket hög prestanda som möter de höga krav som dagens moderna basister har. HX-serien har trots sin låga vikt en stryktålighet och kraftfullhet som görs sig perfekt för bassister "on the move". Till detta bidrar också stålgrillarna, de kraftiga infällda handtagen och de avtagbara stålhjulen för smidig transport.

Hartke återintar marknaden med papperskoner i och med de helt nya högtalarna ur AK-serien. Högtalarna levererar en exeptionellt varm, naturlig och ofärgad ton tack vare deras customtillverkade papperskoner.

Proffsen väljer XL-serien på grund av dess noggrant kalibrerade och inställda kabinett som tillsammans med högkvalitativa aluminiumelement ger ett mångsidigt sound.
VX "Very Extreme" Series är designade för bassister som kräver bra ton och tryck men föredrar traditionella papperskoner.

Hartkes Hydrive-serie ger dig som bassist det allra bästa från båda världar. Det varma fylliga ljudet från en klassisk papperskon kombinerat med den klara snabba attacken från en aluminiumkon. Hur är detta då möjligt?

Den patenterade hybridhögtalaren Hydrive har en yttre kon tillverkad av traditionellt papper för återgivning av de varma låga frekvenserna samt en inre kon tillverkad av aluminium för ett tydligt mellanregister och en klar diskant.

Med en stark och ultralätt neodynium-magnet som hjärta i högtalaren leverar den 250watt och väger 40% mindre än andra högtalarelement med samma specifikationer.

 

 

Produkten har lagts i kundvagnen